Mehmet Kocadağ
Restoran Müdürü
Sütiş - Emirgan
Restoran işletmeciliğini, mutfağından tezgahına kadar her bölümünde bizzat çalışarak öğrenmiş olan Kocadağ, Emirgan Sütiş’in hayat damarlarından biridir. Halen restoran müdürlüğü görevini yürüten Kocadağ, mesleğe Fatih’te bulunan küçük bir muhallebicide... devamı »
Yılmaz Usta
Sütlü Tatlı Ustası
Sütiş - Emirgan
Bir aile geleneği olan muhallebicilikle henüz çocuk denecek yaşlarda babasının yanında tanışan Abdullah Usta, 1985 yılından beri Emirgan Sütiş'te çalışmaktadır. Artvin'de, çıraklıkla başlayan meslek hayatını... devamı »
Selahattin Usta
Ekmek Ustası
Sütiş - Emirgan
14 yaşında, ailesine ait fırında ekmek yapmaya başlayan Selahattin Usta, kısa zamanda birçok ekmek çeşidinin yapımını öğrenmiştir. Selahattin Usta, 1994-1999 yılları arasında... devamı »
Yücel Usta
Pasta Ustası
Sütiş - Emirgan
Küçük bir mahalle pastanesinden Türkiye ve Dünya’nın en büyük otellerine uzanan bir başarı öyküsü aslında Yücel Usta'nın meslek hayatı... 1984 yılında başlayan pastacılık... devamı »
Mehmet Usta
Profiterol Ustası
Sütiş - Emirgan
1971 yılında İnci Pastanesi’nde başlayan meslek hayatını, 1973-1983 yılları arasında çalıştığı Bella Pastaneleri ile sürdürmüştür. 1984 yılında, eş zamanlı olarak Hilton ve Sheraton Otelleri’nin tatlı mutfaklarında... devamı »
Ramazan Usta
Ekmek Ustası
Sütiş - Emirgan
1980 yılında Rize’de başladığı fırıncılık hayatına 1984‘te İstanbul’a gelerek devam etmiştir. Zeytinburnu’nda bulunan küçük bir imalathaneden, büyük ekmek fabrikaları ve otellere... devamı »
Sütiş - Emirgan