Sütlü tatlılarımızda kullandığımız sütü, günlük olarak Kırklareli’ndeki 50 dönüm arazi üzerine kurulu Sütiş Çiftliği’nden alıyoruz. Tüm sütlü tatlılarımızda %70 manda, %30 oranında inek sütü kullanıyoruz.
Kullandığımız peynirleri yine aynı şekilde günlük olarak ürettiğimiz 4,5 ton süt ile kendi üretim tesisimizde üretiyoruz.
Çayımızı yılın ilk hasatı ile beraber Rize’den özel olarak toplattırıp, depolarımızda 1 yıl boyunca dinlendirdikten sonra servis ediyoruz.
Kullandığımız etleri, Artvin ve Susurluk yörelerinde yetişen danalardan elde etmekteyiz.
Tüm ekmeklerimizi kendimiz üretiyoruz. 25 yıllık ‘ekşi maya’ kullanılarak hazırlanan ekmeklerimizin içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmaz. Miksler, ekmek ustalarımız tarafından geleneksel metodlar kullanılarak hazırlanır. 24 saat çalışan fırınlarımız sayesinde günün her saati sıcak ve taze ekmek sunuyoruz.
Emirgan Sütiş markalı organik balımız, Artvin’in Yusufeli ilçesine bağlı Altıparmak Dağı’nın eteklerinde 1500 mt. rakımlı bölgesinde %100 doğal yöntemlerle üretilmektedir. Üretim sahamız insan faktöründen tamamen arındırılmış, arıların yaban ortamına hiçbir müdahale edilmeyen, 60 endemik çiçek türünün olduğu bölgededir.